Kai dauguma žmonių galvoja apie Airiją, jie iškart galvoja apie Rytų pusę su Dublinu arba Belfaste ir paprastai klaidingai mano, kad pastaroji toje pačioje šalyje.
Nors mes ne čia, kad aptartume Šiaurės Airijos (JK dalį, kur yra Belfastas) ir Airijos Respublikos (dažniau vadinamos „Airija“, kur yra Dublinas), mes, mes), mes, mes), mes) yra Čia kalbama apie vieną Airijos vakarinę pakrantę: Golvėjus.


Golvėjus yra populiari turizmo vieta, turinti didelę jūrų istoriją. 14 prekybinių šeimų anksčiau valdė miestą, taip uždirbdamos pravardę „Cathair na dtreabh“ arba „genčių miestas“. Tai taip pat yra Airijos Gaeltachto rajono dalis, kur vyrauja airių kalba.
Miesto istorija su jūra taip pat atveria kelią į vieną iš dabartinių pagrindinių turizmo patrauklumo taškų: maistas.
Aš buvau Airijoje, rėmiau spaudos kelionę, kurią remia Fáilte (Fall-Chuh) Airija ir Airijos turizmas, o mano laikas Golvėjuje buvo savaitės trukmės nuotykių dalis. Aš čia patyriau nedidelę autoavariją, kuri beveik sužlugdė kelionę, tačiau tai baigė man keletą geriausių rekomendacijų mieste.
Skaitykite „Galway“ restorano rekomendacijas, kurias nustatė „Fáilte“ ir „Tourism Ireland“, „Golvėjaus maisto“ turai ir neturtingas vietinis, kurio automobilį nukentėjo amerikietis, nesupratęs žiedinių sankryžų. Cheers!
Geriausi Golvėjaus restoranai
McSwiggan's
„McSwiggan's“ yra puikus pasirinkimas žmonėms, kuriems patinka šiek tiek kaimiškas jausmas savo restoranuose. Tai taip pat puiki vieta žmonėms, kuriems patinka tvarus maistas, kurį galite rasti čia.
„McSwiggan's“ daugiau nei 30 metų yra „Galway“ kuokštelinė dalis, įkvėpta senų prekių bulvių prekių ir suteikė šventovę valgyti bei prisiminti. Dėl maisto vietos meniu gali keistis atsižvelgiant į prieinamumą. Kai esate ten, jei galėsite gauti midijas iš Airijos Killary fiord arba skrudintos pusės anties su ūkio šviežiomis daržovėmis, tai yra mano rekomendacija.






Restoranai, apsilankyti „Galway Food Tours“
Vienas iš geriausių būdų patirti vietinę virtuvę, nepaisant to, kur einate, yra ekskursija po maistą. „Galway Food“ ekskursijos nėra išimtis.


Maisto kelionių patirtis skiriasi atsižvelgiant į dieną ir kas yra prieinamas, todėl šis sąrašas nėra jūsų patirties garantija, ir yra daugybė kitų restoranų, su kuriais turi „Tour Group“ partneriai. Štai tie, kuriuos galėjau apsilankyti turo metu:
„Rúibín Bar & Restaurant“
Aš, be abejo, turėjau geriausią „Clam Chowder“ taurę, kokią aš kada nors gyvenime turėjau „Rúibín Bar & Restaurant“, ir beveik du dešimtmečius praleidau Monterey įlankoje, Kalifornijoje. Nemaniau, kad kada nors sutiksiu geresnį keiksmažodį, bet aš stoviu pataisytas. Rúibín sėdi ant istorinių dokų, iš kurių atsiveria vaizdas į jūrą, ir siūlo šviesų, modernų ir patogų aplinką, kuriuo galėsite mėgautis. Šis restoranas taip pat daugiausia dėmesio skiria vietiniams ir sezoniniams airių ingredientams, tačiau gaminant maistą rasite „įtaką iš viso pasaulio“.
Maža juostos kava
Aš visada už gerą kavos puodelį, ypač kai ji yra unikali, nes tai buvo „Little Lane Coffee“. Kava, kuria mėgavomės, buvo arčiau arbatos skonio ir konsistencijos, o to aš niekada anksčiau nepatyręs.
„Little Lane“ dirba tik su „Irish Specialty Coffee Roasters“, o „House Coffee“ yra iš „Bailies“ kavos skrudintuvų Belfaste. Tai yra 3 kilmės mišinys, kuris suteikia žemės riešutų, šokolado ir karamelės aromatų bei skonių. Ištisus metus „Little Lane“ taip pat rengia svečių laiko tarpsnius su kai kuriais Airijos pasirinktais kavos skrudintuvais, todėl niekada nežinosite, kokį malonumą gausite, kai ateisite.
Triufelis
Kas nemyli gero šokolado fontano? Nors „Truffle“ nėra valgomas, tai vis tiek yra puikus priedas ir smagu žiūrėti, nes ji užima sieną su išlydyto šokolado kriokliu, kuris prisiekiu, būčiau laimingesnis, jei išsimaudyčiau.
„Truffle“ yra prancūzų įkvėpta šokoladinė medžiaga Golvėjaus miesto centre, o parduotuvė yra išklota beveik kiekvienu skoniu, apie kurį galite galvoti apie spektrą. Tai apima bet ką – nuo titulinių šokolado triufelių iki lazdyno riešutų karštų šokoladų toms dienoms, kai vėjas iš įlankos atneša šiek tiek vėsiai, kaip tai darė tą dieną, kai ten buvau. Jie netgi siūlo sukurti savo šokoladinį rėmą ir unikalius daiktus, tokius kaip šokolado pieštukai. Išleisk savo saldų dantį; Jums to reikės apsipirkdami čia.
„Tigh Neachtain's“
Jei jūs įsitraukiate į Airijos istoriją, „Tigh Neachtain's“ yra puiki vieta aplankyti. Įkurta 1894 m., „Tigh Neachtain“ siūlo viską, pradedant mažai žinomu amatų alumi ir retais viskiais, baigiant tradiciniu airišku troškiniu ir jūros gėrybių blykste nuo vietinių dokų. „Tigh Neachtain's“ taip pat yra puiki vieta atvykti gyvai muzikai, o jos ryškiai mėlyni dažai leidžia lengvai pastebėti iš gatvės.
Restorano kabinose ir sienose taip pat yra meno kūrinių iš visų metų, kurie taip pat apžvelgia santykius, kuriuos Airijos žmonės turėjo su visuomenės suvokimu apie moteris ir alkoholį. Kai kurios mažesnės kabinos, pasak DannyTh šimtmetis, kai moterys turėjo ribotą prieigą prie viešų gėrimų erdvių. Dabar uždaros kabinos sukuria puikų intymios datos variantą, pabrėžiantį šalies istoriją.
McCambridge's
Maisto turas prasideda „McCambridge's“, kuris yra atskiras jos subjektas, nepriklausomai nuo to, ką darote su ture. Pati „McCambridge's“ yra nedidelė parduotuvė, kurioje parduodama nedidelis kiekis maisto prekių ir vyno, alkoholio ir alaus pasirinkimas.
Ekskursijai einate į viršų viršutinėje viršutinės valgomojo skyriuje ir turite nedidelį sūrio ir viskio porą. Tai gali būti ne pirmas dalykas, apie kurį galvojate porų pasaulyje, tačiau tai sekėsi stebėtinai gerai ir išryškino vieną populiariausių Airijos produktų.


Murphy's
Kas gali būti geresnis būdas baigti turą, nei su šiek tiek ledų? Baigėme „Murphy's“, gaminančiame natūralius ir vietoje pagamintus ledus. 2000 m. Jie atidarė savo pradinę vietą Dingle ir sutelkia dėmesį į savo ingredientų kokybę – tiek, kad jie netgi gamina savo jūros druską iš vietinio jūros vandens.
Kaip visada, skoniai gali būti keičiami atsižvelgiant į prieinamumą ir sezoną, tačiau aš tikiu, kad jie visada turi mano pasirinktą šokolado viskio skonį. Jie leduose naudoja viskį viskį ir „Valrhona“ šokoladą, nors viskio skonis neužpildo šokolado užuominų ir nesuteikia viskio šūvio „įkandimo“.
„Galway Food“ turas yra būtinas visiems maisto produktams, norintiems patirti Golvėjaus maisto sceną. Aš labai rekomenduoju! Galite užsisakyti čia >>


Golvėjus Restoranai, kuriuos rekomenduoja vietiniai gyventojai
Kaip minėta aukščiau, Golvėjuje turėjau šiek tiek „Fender-Bender“, kuris įvyko per pirmąsias 90 minučių, kai turėjau nuomojamą automobilį. Aš kaltinčiau lietų, siaurus kelius ir važiavimą priešingoje kelio pusėje, tačiau tai nepakeis rezultato. Gal aš turėjau perskaityti Marijos įrašus apie patarimus, kaip vairuoti Airijoje? Vis dėlto procesas po avarijos buvo toks sklandus, kad stebėtinai neturiu jokių skundų.
Avarijos rezultatas taip pat įrodė, kodėl Airijos žmonės turi tokią didelę reputaciją dėl savo draugiško ir svetingo pobūdžio. Esu dėkingas, kad asmuo gavo užrašą, kurį palikau ant jos automobilio, jei ne dėl kitos priežasties, kaip tik uždaryti. Anot Danny iš „The Food Tours“, dalis priežastis, dėl kurios Lady Gaga mėgo Golvėją, yra tai, kad ji taip pat turėjo tam tikrų problemų mieste ir įvertino nepažįstamų žmonių, kurie sustojo jai padėti, gerumą, net nežinodama, kas ji yra.


Tas gerumas taip pat buvo perkeltas į mano pataikytą asmenį, kuris man pateikė šias rekomendacijas dėl geriausios picos, geriausios tradicinės žuvies ir traškučių bei geriausios pigios ir linksmos vietos. Kadangi avarija nebuvo maršruto dalis, aš negavau progos patikrinti nė vieno iš jų, tačiau rekomendacijas verta pasidalyti tuo pačiu.
Tešlos pluoštai
Turiu pripažinti, kad man liūdna, kad negavau progos patikrinti „Tough Bros“. Visada esu geras „Burrito“, „Burger“ ar „Slice of Pizza“, o dviem „Bros“ už šio verslo, Ronano ir Eugenijaus, atrodo, kad pastarosios yra užrakintos. Norėdami į žemėlapį sudėti airišką picą, jie abu pasirinko savo picos pardavimo svajonę iš maisto sunkvežimio iki iššokančiojo į pop-up į dvigubą plytų ir skiedinio verslą, kuris rekomenduojamas įvykus automobilių avarijoms.
Jie užsiima verslu jau daugiau nei dešimtmetį ir taip pat siūlo picų rinkinius namuose tiems, kurie nori kepti savarankiškai. Be jų rekomendacijos Golvėjuje, jie taip pat buvo balsuoti kaip Airijos pica.


„McDonagh's“
Nuodėminga, kad aš visą savaitę nuvykau į bet kurią Europos šalį ir neturėjau žuvies ir traškučių, bet čia mes esame. Jei būčiau tai padaręs, būčiau norėjęs, kad būčiau pasirinkęs McDonagh's rekomendaciją.
Golvėjaus kuokšteliai nuo 1902 m. Šiame jūros gėrybių name yra daugybė kasdienių šviežių gaivinamų žuvų, kurios visada gerai poros su rankomis suteptomis bulvėmis, skirtas šviežiausiems traškučiams. Meniu demonstruojamos skirtingos žuvies parinktys, kurias galima suporuoti su savo žetonais, o kiekviena žuvis gaunama iš tvarių atsargų, turinčių atsekamą kilmę. Jei esate įstrigę jūros gėrybių mėgėjų grupėje ir tai nėra jūsų dalykas, jie taip pat siūlo dešrą ir traškučius bei skyrių su vištienos variantais.








Rūsio juosta
Aš visada esu čia dėl „pigaus ir linksmo“, o išvaizda, rūsio juosta gyvena pagal rekomendaciją. „Gastropub“ versle veikia daugiau nei 30 metų ir siūlo gyvas pramogas kiekvieną penktadienio ir šeštadienio vakarą. Erdvi vieta taip pat gali laikyti iki 200 žmonių privačiam vakarėliui, todėl tai yra puiki vieta tiems, kurie nori surengti ypatingą progą.
Sporto gerbėjai taip pat turi priežastį aplankyti, nes jie demonstruoja bet kurį pagrindinį sporto renginį Golvėjuje per savo HD ekranus. Jie taip pat siūlo specialių kokteilių pasirinkimą, nors jų specialūs kadrai atrodo labiau verti šaukimo.
Golvėjaus maisto scena
Nepriklausomai nuo to, kur jūs nusileidote, Golvėjus turėtų būti aukštas jūsų privalomų apsilankymo vietų sąraše bet kada, kai esate Airijoje. Nuo šviežių jūros gėrybių iki puikios Gineso iki šokolado fontano, paslėpto mišinyje, būtinai rasite ką nors šiame mieste, kuris atitiktų jūsų mėgstamiausio skonio pumpurų skonį.


Norėdami gauti papildomos rekomendacijos, kur apsistoti, apsilankykite „Galmont Inn“. Neturėjau galimybės patikrinti jų restorano ar pusryčių, tačiau kambarys buvo nuostabus, viešbutis buvo gražus, o personalas buvo nuostabus. Be to, tai yra pėsčiomis iki visko, kas paminėta sąraše, todėl daug lengviau ištirti.
Atsakomybės atsisakymas: Kaip įprasta kelionių pramonėje, šio straipsnio autorius buvo surengtas kai kuriems ar visoms straipsnyje paminėtoms veiklai. Tai neturėjo įtakos autoriaus nuomonei apie šią patirtį.